Merenneitouinti

Merenneitouinnit alkavat

Merenneitouinti on tarkoitettu kaikille, niin lapsille kuin aikuisille, jotka osaavat uida (vähintään 50m), osaavat kellua päin ja selin sekä sukeltelevat mielellään. Merenneitouinnissa opetellaan uimaan merenneitopyrstön avulla ja tehdään merenneitoteemaan liittyviä virikkeellisiä harjoituksia.
Merenneitopyrstöllä uiminen aktivoi erinomaisesti keskivartalolihaksia eli käy kunnon treenistä myös aikuisille!

Merenneitopyrstöllä uiminen uimahallin yleisövuorolla ei tilan puutteen vuoksi onnistu, joten nyt merenneitoiluun on oma allasaika. 
Ajankohta on joka toinen perjantai klo 19.30-20.15. Ryhmään mahtuu 15 henkilöä.

ALLASVUOROT:
Keväällä 2024: 19.1., 2.2., 16.2., 1.3., 15.3.

Merenneitouinnit järjestetään Kiteen Vespelissä ja uinti tapahtuu pääasiassa isossa altaassa. Yksi uintikerta kestää 45min.
Mukaan tarvitset uimapuvun ja uimalasien/sukelluslasien lisäksi iloisen ja oppimishaluisen mielen. Uimalaseja käytettäessä nenäklipsi ei ole pahitteeksi.

Vuoro on tarkoitetu merenneitojen vapaavuoroksi eli varsinaista ohjausta altaalla ei tapahdu. Paikalla on aina uimaseuran edustaja, joka opastaa puvun käytössä ja antaa vinkkejä ja välineitä harjoitteluun.
Mikäli merenneitoilemaan tulevan lapsen uimataito ei täytä uintivaatimusta mutta into kokeilemaan pyrstöilyä on kova, voi lapsen mukaan altaaseen tulla veloituksetta hänen lähiaikuinen. Tällä halutaan taata lapselle turvallinen kokemus merenneitoilun parissa.

Hinta: 10€/krt lainapuvulla ja 5€/krt omalla puvulla. Maksu käteisellä. Hintaan sisältyy uintimaksu ja vakuutus.
Sitova ilmoittautuminen viestillä tai whatsupilla numeroon 050 307 2044.
Voit varata paikkasi yhdelle tai kerralla useammalle kerralle.
Ilmoita ilmoittautumisesi yhteydessä uitko omalla pyrstöllä vai vuokraatko seuralta puvun.

Merenneitopukuja voit tilata täältä.